3

Resolved

ERROR: 'VEMap' is undefined

description

I installed this webpart without any issues about a week ago and have been experimenting with it since then. Today I was going to notify a small group of folks to start testing it and this error appeared. I have not made any changes to the site and yesterday it was working fine. This is installed on a W23K-SBS running WSS 2007.
 
Any ideas? Thanks, Ed.

file attachments

comments

edwardkelty wrote Sep 25, 2008 at 5:43 PM

Maybe it's not something to do with my specific instalation - it's happening on Phil's website as well (:-o)!

pwicklund wrote Sep 26, 2008 at 8:56 PM

ARG! Either Microsoft VE is down (doubtful) or they stopped supporting version 4. It's been long overdue for me to upgrade my webpart - now may be the time. My site example has been working for nearly 2 years now - something changed on Micrsoft's end.

I'll ask for patience for me to upgrade to version 6 - mike take a week or some because I'm swamped lately.

Thanks for letting me know though! Woud've never thought to look!

Phil

wrote Oct 9, 2008 at 10:24 PM

chammertime wrote Oct 9, 2008 at 10:26 PM

I would greatly appreciate it if you were able to upgrade this web part. I really like it a lot and would regret not being able to use it.

Thanks for the fine work.

wrote Dec 30, 2008 at 7:43 PM

boblam wrote Dec 30, 2008 at 7:45 PM

I'm not sure this is a low impact issue as it pretty much makes this web part useless. Basically, you can turn off the "Show Map" feature and then the web part displays the appropriate information from the list. I think the idea is to show it with the map (which no longer seems to work).

wrote Jan 13, 2009 at 6:34 PM

wrote Aug 2, 2012 at 5:59 PM

aid9193 wrote Aug 2, 2012 at 5:59 PM

I am getting 'vemap is undefined' accessing a site. The site uses Chrome and they are not getting it so they say it is me, but I do not get this error on all sites accessing a map. I am using IE9, but I also get the error with Chrome too accessing their site. They have told me update my Java, but how and where to update?s. I do see how there was a fix here on this page.

wrote Feb 13, 2013 at 1:34 AM

wrote May 15, 2013 at 4:13 AM

wrote May 15, 2013 at 4:13 AM

wrote Jun 14, 2013 at 7:52 AM